Dekaler & Storformat

Hur och i vilka sammanhang vill du synas? Med hjälp av skyltar och dekaler kan du exponera ditt varumärke där det gör skillnad. Vi hjälper dig att ta fram fordonsdekaler, vanliga dekaler, skyltar, storformat och displaysystem. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att synas.

Fordonsdekaler

Bilen (eller släpet) är en utmärkt exponeringsyta för ditt varumärke, oavsett om den rullar eller står stilla. Vi hjälper dig med framtagande och montering. Vi gör alla storlekar och allt från enkel text till printade flerfärgslogotyper.

Dekaler

Vi trycker klistermärken, dekaler och etiketter. Stor, liten, figurskuren eller solid – du kommer med idén så löser vi resten.

Skyltar

Låt ditt företag synas med hjälp av en stilren skylt. Vi har bred erfarenhet av att ta fram skyltar i en rad olika material och utföranden.

Storformat

I vissa sammanhang har storleken verkligen betydelse. Till exempel på mässor och i skyltningar där du vill ge bred plats åt ditt budskap. Exempel på trycksaker där storformat är att föredra är roll-ups, vepor, mässdekor och affischer.